13 september 2009
16:00

Brålanda IF

Referat: Laxarby IF - Brålanda IF

Match 15. Efter en hyfsad första halvlek av oss, så gör vi en desto bättre andra, med bra passningspel + aggresivitet och fick revansch för vårens bleka insats och vann rättvist.

1:a halvlek. Började bra och kunde efter 15 min göra 1-0 då Hanna spelade fint bakåt där Stina avlossade sin "vänsterkanon" i mål. Bara tre minuter senare fick Clara "kalasträff" då hon mötte ett inlägg direkt och bollen gick rakt upp i krysset! Härligt Clara! Efter detta var det jämnt spel.

I 2:a halvleken fick vi igång vårt fina passningspel och detta gav utdelning redan efter en minut, då Amelia sysselsatte fyra BIF-spelare och helt enkelt forcerade in 3-0. Vi fortsatte med bra och aggresivt spel och i den 40:e min var Amelia påpassligt framme och slog in en retur. BIF hade inte många chanser men fick en i den 52:a min, men detta fixade Johanna med en kanonräddning!!

Vi gör en totalt sett bra match och det var ett helt annat spel än matchen i våras, och spelade med bra aggresivt och passningspel, främst då i andra halvlek. Kalasjobb av ALLA !!!